Новітні велосипедні інновації

Увага!

Наступний текст містить ненормативну лексику, насильство, екстремізм та сцени сексуального характеру.

Просимо забрати від моніторів вагітних жінок, малолітніх дітей і тварин з нестабільною психікою. Автор поста не несе відповідальність за шкоду здоров’ю, спричинену читанням даного тексту

 

show

8 thoughts on “Новітні велосипедні інновації

  1. Viktor Автор записи

    А якщо серйозно, то ось специфікація з сайту виробника:

    —AL6061 tube with forged alloy head
    — 1-bolt NANO adjust saddle clamp for simple set-up
    — Cr-Mo steel hardware
    — Excellent saddle anti-theft device
    — Black anodized finish
    — Laser graphics
    — L350mm x Ø27.2mm, Ø30.9mm, Ø31.6mm
    — 20mm Setback
    — 318 grams (Ø27.2)
    Прайс: 79,99 американських карбованців

    Для чого ж потрібен такий підсиділ? Ну, про все це було написано вище. Хитрі інженери з ФСА вважають що даний продукт, в першу чергу, сподобається людям, які залишають свій байк на вулиці і бояться, що їх сідло вкрадуть. Також новий підсиділ принесе користь продавцям в вело магазинах – вони зможуть швидко і без зайвих зусиль замінювати сідла, демонструючи клієнту їх особливості.
    На мою думку, цей підсиділ сподобається тріатлетам або просто людям, які люблять їздити з лежаком(привіт, дядь Вова! 🙂 ). Ось як я собі це уявляю: поки рельєф дороги мінливий(круті спуски, підйоми, повороти), райдер їде з звичній для себе позиції, тримаючись за кермо чи дуали. Коли ж починається рівна пряма ділянка траси, і можна лягти на лежак, велосипедист відпускає ексцентрик і зміщує сідло вперед, роблячи посадку більш комфортною. При чому, робить він це робить на ходу, не злазячи з велосипеду. Коли необхідність в лежаку відпадає, можна знову повернути повернути позицію сідла. Щоб ловити позицію точніше, можна на рейли якісь обмежувачі придумати, які б не давали сідлу зміщуватись занадто вперед чи назад. Ну якось так. Хто що думає?

    1. Karlovich

      Смотрим на сайте инструкцию по установке) Нет там регулировки положения седла… Только быстрое снятие и установка. Причем часть крепления остаётся на седле.
      Регулировка расстояния от руля там подразумевает еще больший гемор, по сравнению с обычными палками- надо снять седло с частью крепления, на креплении ослабить винт, передвинуть крепление по рельсам, затянуть винт, воткнуть седло на место. Ой, не подошло? Начинай заново)))
      А регулировка наклона- самая обычная))
      http://fsa-4207.kxcdn.com/wp-content/uploads/2014/09/ZS034K-SP-CT-270-QR_English_20140616_v0.pdf

  2. warrior

    Гм… 80 уй за єксцентрик?
    В мене 4 основних хвати на баранячому рулі. Цього достатньо. Дзьобок сідла опустив вниз (замало, я зміню кут на ще більший). Опущений для того щоб нормально було крутити на лежаку.
    На жаль я не можу собі уявити як можна на ходу змінити позицію сідла. Й для чого це робити. Лежак «заходить» на прямих відстанях на нормальному асфальті. Що трапляється час від часу на відстані в 100+ км. Коли спуск на непевній дорозі я надаю перевагу звичному барану який легше контролюється.

    1. Viktor Автор записи

      «…я не можу собі уявити як можна на ходу змінити позицію сідла…»

      — привстаєш на педалях, віджимаєш ексцентрик рухаєш сідло. 😉

      » Дзьобок сідла опустив вниз»

      — а в звичайних хватах так комфортно їхати? Просто я на опущених сідлах їздити не можу — вниз сповзаю. Завжди виставляю сідло ідеально горизонтально.

      «Коли спуск на непевній дорозі я надаю перевагу звичному барану який легше контролюється.»

      — ну так я про це і писав. Лежать тільки для прямих.

      Я собі це все так уявляв: коли їдеш на лежаку, то потрібно зміститись на сідлі уперед, тобто сидіти на носику, а це не зручно. А якщо посунути сідло, то (по ідеї) буде комфортно. Якщо таке застосування підсиділа не канає, то я й сам не знаю, нафіг він потрібен, ще й за 80$ 🙂

      1. warrior

        «в звичайних хватах так комфортно їхати»
        так, комортно
        реально не канає.
        Вся його фішка, отого єксцентрика в тому що можна забрати отой Брукс що коштує як цілий велосипед і піти в кахвє пити чай чи гнінтвейн.

        1. vktr

          Ну так можна підсидільний хомут болтовий поставити замість ексцентрикового. + не дорогий тросик за 8$. Так дешевше буде

  3. Лина

    Мне кажется, это диверсия производителей седел ))) Потому что его легко снять не только хозяину, но и вообще в принципе можно любому хулюгану разом подхватить и убежать. Думаю, нашло бы применение в «прокатных» велосипедах, если бы не цена — капризы проще подправлять

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *