Мій байк Ардис

Доброго дня.

Купив цей велосипед у 2007 році. Спочатку катав часто, потім закинув. Тепер знову повернувся до свого старого друга. Напевно в результаті простою (3 сезони), чи зношення деталей, тепер вилазить поломка за поломкою. Деталі всі стокові, навіть якщо деякі є замінені то все одно на «made in china».

Ардіс Сауз Фото0127 Фото0128

Вартий цей вело вдосконалення? і якщо так то якого? можливо в когось є ідеї дешевого і нормального обвісу бо в результаті бачу що міняти прийдеться все окрім рами.

20 thoughts on “Мій байк Ардис

    1. Олег

      не надо по идее — ширина кассеты или та же ( если звезды тоньше) , или минимально шире. В крайнем случае подбирают ( укорачивают\удлинняют) втулку-проставку которая слева на задней втулке.

  1. Роман romanrusak Автор записи

    Поміняв задні зірочки на нові бо ті, що стояли вже спрацювались і ланцюг проскакував при нагрузці. І стикнувся одразу з двома проблемами: 1. ланцюг всеодно проскакує при нагрузці; 2.зірочки виляють приблизно 1 мм коли колесо крутиться.

    1. warrior

      Роман,
      1. зірочки на такому велосипеді все рівно будуть гуляти. В мене теж є ледь замітний люфт касети.
      2. він проскакує із-за того що стерлись зубчики на задніх зірках. Як правило міняють і ціпок і задні зірки. Коли все запущено — то до гурту ще й передні.
      3. а взагалі якщо збираєшся кататись і катаєшься — раджу придивитись велосипед іншого бренду. Хоч би й б/у. З цим матимеш постійну мороку і постійно будуть руки в шмаровидлі.

  2. Роман romanrusak Автор записи

    задумався над велосипедом іншого бренду і рішив подивитись за скільки я зможу продати свій Ардіс виявилось, що їх продають за 1800-2500 грн. Наврядче цих грошей вистачить на. якийсь брендовий велосипед.

    1. warrior

      Якщо продаси за 2500 — радуйся і віддавай! А до брендового звичайно треба докласти.
      Якщо порівняти з автівками то Ардіс — запор. Я не кажу що тобі треба Мерс. Досить Ауді/Вольксвагена.
      Може в россрочку?

      1. Роман romanrusak Автор записи

        ардісів, як говна продається наврядче їх хтось і купує. так що продати його зможу десь за 1500 доведеться багато дозбирати. Можли всежтаки залишити раму і потихеньку міняти обвіс?

    1. Роман romanrusak Автор записи

      Велосипед на ходу. Поламана манетка передньої перекидки (перемикає тільки 1 і 2 зірки). Вилку перебрав і забрав частину еластоміру хід став дійсно 70-80мм. Поміняв підшипники у колесах та задню касету. Я і велосипед живемо у Івано-Франківську. На рахунок продажу ще точно невпевнений, бо ще нічого не придивився іншого. Але задоволений тим, що мій ЗАЗ когось цікавить.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *