Подільське коло 2015, перший етап

На минулих вихідних  у лісопарку пройшов перший етап крос-кантрійних змагань «Подільське коло». Минулого року я міг лише спостерігати за цими гонками, адже мав тільки шосейний велосипед. Нажаль мій улюблений, шосейний велоспорт, у Вінниці не набрав популярності. Тому зимою придбав не дорогий мтб байк, трішки його підладнав, потренувався. І взяв участь у першому етапі, зареєструвався у любительську категорію — «горобці», бо до еліти тобто до «соколів» ще напевно не дотягую. На стартові галявині метушня, люди підїжають, реєструються:DSC_0021[1]

На старт вишикувалися горобці, сичі та  горлиці. Цього року тренер Олександр Петрович (він також механік в магазині Олімпія), привіз своїх юних вихованців, тому організатор Сергій Кириленко Сварус створив для них нову категорію «Юнаки»:30940926

 Потужний, великий Сергій Рябов виривається вперед:

30940927за Рябовим не відстає Соколовський також Сергій, відомий як перший організатор велозмагань в Гнівані:30940928Гонка потихенько набирає обертів, чому по тихенько — тому що ліс не підсох після тижня ливнів. Різкі повороти  призводять до падіння, колеса на підйомах пробуксовують… Були і падіння але всі  вставали і боролися до кінця.

Горлиці, тобто учасниці жіночої статі, їхали лише один круг. Переможець дівчина-кіборг Аня Щелочкова, Аня через ситуацію на сході покинула рідний Донецьк і зараз проживає і працює у Вінниці:30940967Другою приїхала Інна Галантюк-Зязева, колишня шосейна велогонщиця. В 2005 році на чемпіонаті України в парні гонці з Яною Продан вони зайняли перше місце і виконали нормативи МС:30941003

Третя Таня Шауро, переможець минулих Подільських кіл, на новому велосипеді:30941018А тим часом горобці залітають на друге коло, я відчуваю що вже добре розігрівся і міняю свою позицію з третьої на першу, підбавляю швидкості, ще одне коло і фініш — перемога моя:30941030 (1)Другим фінішує Igorrock Cube — він також раніше у змаганнях участі не брав, а цього року активно тренується і вже побував на Одеські сотці,  показавши гарний результат:LGgYbvpkefMТретій Сергій Соколовський про якого згадувалося вище.

В перервах між кругами фотограф сфотографував найяскравішу пару ПК, це Богдан Калуцький (соколи 4 місце) та Юлія Костик (горлиці 5 місце):2VJotaHkqiUПотім на старт вишикувалася вінницька вело-еліта, категорія  «Соколи», ми вирішили підтримати їх поїхавши на один з підйомів: 

Олександр Тодорчак,  неодноразовий переможець вінницьких і всеукраїнських змагань, без особливого напруження перший вилітає на цей підйом, далі їде група Гончар Ярослав, Догадов Євгеній і Калуцький Богдан. В такому складі вони і доїхали до фінішу тільки Гончар поступився Догадову.

Далі учасники грілися біля вогнища, FaTeYKa натрусив сухих гілок з дерева:)СнимокМені все дуже сподобалося, з нетерпінням чекаю на наступні епапи. Всім добра, катайте…)

Фото: http://vinalex.io.ua/album724528_0

http://viktor-shcherbyna.io.ua/album724535_0

http://oleksiyko.io.ua/album724569

Протоколи: http://www.velo.vn.ua/forum/53—/16640—2015-1-?limit=10&start=40#16834

2 thoughts on “Подільське коло 2015, перший етап

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *